Kesämuisteloita:

Saippuakuplaryhmä Ruffle Army valloittaa Suomea omalla taianomaisella showllaan.

Kolmesta naisesta koostuva ryhmä on pukeutunut keijukaisiksi; heidän kasvonsa kimaltevat glitteristä ja jokaisella on selässään eriväriset keijunsiivet.

Keijukaiset olivat pian aloittamassa esiintymisen suurelle joukolle lapsia ja aikuisia Helsingin Hesperianpuistossa Lasten Festarit -nimisessä tapahtumassa.

Jo ennen keikkaa, lapset ympäröivät näitä kolmea keijua iloiten heidän värikkäästä loistostaan pukeutumisen suhteen. Jokainen lähelle tullut pikku neiti oli myyty, ei sitä joka päivä oikeita keijuja näekään.

Pian on luvassa valtavia saippuakuplia, joita ryhmä taikoo saippualiuoksen ja isojen kuplavälineiden avulla.

“Meihin viitataan monesti kuplakeijuina”

Ruffle Army (röyhelöarmeija) nimi oli pitkään harkittu yhteinen päätös.

 Neljä vuotta sitten perustetun ryhmän jäsenet muistelevat nimenvalintaa; “Halusimme erottuvan ja iskevän nimen” Päivyt Toivonen kertoo Tosinainen.fi -toimitukselle.  “Meihin viitataan monesti kuplakeijuina”, Anu Laine jatkaa.

Iloa ja inspiraatiota

Ruffle Armyn esiintyjät jakavat ajatuksiaan inspiraation lähteestään ja kuinka päätyivät keijumaiseen rooliinsa. “Olemme kaikki esteetikkoja ja haluamme tehdän performanssin, joka sisältää musiikit, pukeutumisen ja esiintymisen pelkän tuotteen esittelyn sijasta.

Meitä inspiroi kaunis esteettinen kokemus ja esityksen tavoitteena on tuoda iloa lapsille sekä aikuisille.”, kertoo Anu Laine.

Lapset kerääntyvät esiintymisalueen ympärille ja musiikki alkaa soimaan.

Keijut alkavat luomaan maagisen hienoja suuria kuplia ilmaan. Vähän väliä juontaja käy poistamassa lapsia esiintymisalueelta, mutta lapset sinkoilevat innoissaan rikkomaan lisää kuplia ohjeistuksesta huolimatta.

Lapsilla on satumaisen hauskaa, esityksen suosio on taattu. 

Katso lyhyt video esityksestä alta: