päivitetty 27.11.2019

Tosinainen (y-tunnus: 2312504-1) myy sähköisiä tuotteita yrityksille ja yksityishenkilöille EU-alueelle, toimitamme ei-ladattavia tuotteita vain Suomen alueelle. Tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron. Pidätämme oikeuden hintojen ja toimituskulujen muutoksiin.

Maksuehdot

Hinnat sisältävät alv:n 24%. Tilauksen jälkeen saat vahvistuksen sähköpostiin.

Klarna Checkout -palvelun avulla voit helposti, joustavasti ja turvallisesti tehdä ostoksia netissä yleisimmillä pankki- ja luottokorteilla sekä verkkopankkimaksuna. Mikäli sinulla on maksamiseen liittyviä kysymyksiä, pyydämme ottamaan suoraan yhteyttä Klarnan asiakaspalveluun: https://www.klarna.com/fi/asiakaspalvelu


Toimitusehdot

Näitä toimitusehtoja sovelletaan kuluttajien verkkokaupassa tekemiin ostoihin ja tilauksiin.

 
Tilaaminen

Tekemällä tilauksen hyväksyt nämä osto- ja toimitusehdot. Kaikki verkkosivustolla ilmoitetut hinnat sisältävät arvonlisäveron.

 
Tilausvahvistus

Tilausvahvistus lähetetään heti ostoksen tekemisen jälkeen ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen.

 
Toimituskulut

Toimituskulut on postipaketilla 5,9€ euroa per tilaus. Sähköisistä ja ladattavista tuotteista ei veloiteta toimituskuluja.

 
Toimitus

Varastossa olevien tuotteiden toimitusaika on normaalisti 1–4 arkipäivää. Lähetykset toimitetaan lähimpään Postin toimipisteeseen. Saat tekstiviestin, sähköpostin tai saapumisilmoituksen, kun toimitus on noudettavissa.

 
Palautusoikeus

Sinulla on Suomen kuluttajansuojalain mukainen oikeus vaihtaa tai palauttaa koko tilauksesi tai osa siitä 14 vuorokauden kuluessa tilauksen vastaanottamisesta. Palautusoikeus koskee vain avaamattomia ja myyntikuntoisia pakkauksia. Ladattavissa tuotteissa ei ole palautusoikeutta. Verkkokursseissa palautusoikeus 14 vrk on vain tuotteilla, joiden kurssiajankohta ei ole vielä alkanut. Aloituspäivämäärän jälkeen palautusoikeutta ei ole. Huomioithan, että jotkut kurssit myydään alkavana samantien ostoksesta.  Palautusoikeus ei koske yrityksiä.

Kaikista palautuksista tulee olla etukäteen yhteydessä asiakaspalveluumme, josta saat lisäohjeet palautusprosessille. Ota yhteys asiakaspalveluumme: info@tosinainen.fi

 
Reklamaatiot

Ota yhteys asiakaspalveluumme: info@tosinainen.fi

Vastuunrajoitus

Tosinainen ei vastaa mistään tilaukseen, toimitukseen tai tuotteeseen liittyvästä tai mistään edellä mainitusta aiheutuneesta välillisestä tai välittömästä tai muusta vahingosta paitsi siihen asti kuin pakottava määräys kuluttajanasuojalaissa tai muussa pakottavassa laissa on kyseisen vahingon osalta toisin määrännyt.