Etsitkö tapaa jolla saat itsestäsi menestyneemmän ja haluat saavuttaa omia tavoitteitasi olipa kyse sitten työelämästä, omasta yritystoiminnasta, harrastuksesta tai omasta henkilökohtaisesta elämästä?

Seuraamalla seuraavaa 7 askelta menestykseen tavoitat haluamasi.

Mieti mitä päätöksiä sinun tulee tehdä tänään päästäksesi menestyksessä korkeammalle tasolle.

Riippumatta siitä mikä tavoitteesi on, tee päätös ja aloita jo tänään. Tämän yhden päätöksen tekeminen saattaa muuttaa koko elämäsi suunnan.

Seitsemän askelta menestykseen

Tätä menetelmää käyttämällä voit saavuttaa tavoitteesi ja menestyä elämässäsi. Kaava on yleisesti menestyneiden henkilöiden käytössä ja he ovat omaksuneet askeleet osaksi heidän jokapäiväistä elämäänsä. 

1. Päätä mitä haluat

Päätä tarkalleen mitä haluat elämäsi jokaiselle osa-alueelle. Miten haluat parantaa nykyistä elämääsi ja minkälaiselta näyttää unelmiesi arki? Miten sinä haluat menestyä elämässäsi?

2. Kirjoita se ylös

Kirjoita tavoitteesi ylös selkeästi ja yksityiskohtaisesti. Muista kirjoittaa tavoitteesi paperille, älä jätä tavoitteiden määrittelyä pelkästään ajatuksentasolle. Tavoite, joka ei ole kirjallinen, ei ole tavoite ollenkaan.

3. Aseta määräaika

 

Aseta itsellesi määräaika tavoitteesi täytääntöönpanoon.

Määräaika toimii “pakottavana järjestelmänä” alitajunnalle ja se motivoi sinua tekemään tarvittavat asiat tietyssä ajassa tavoitteen saavuttamiseksi. Älä jätä suunnitelmasi määräaikaa sattumanvaraiseksi.

4. Tee lista tehtävistäsi

 

Mitä tehtäviä sinun tulee tehdä saavuttaaksesi päämääräsi? Tee lista johon luettelet kaikki tulevat tehtäväsi.  

5. Luo suunnitelma aikataulustasi

 

Luo aikataulu tehtävistäsi ja mieti mitä sinun tulee tehdä ensimmäiseksi ja mitä toiseksi. Päätä, mikä on tärkeää ja mikä vähemmän tärkeää tavoitteiden saavuttamiseksi ja kirjoita aikataulu myös paperille

6. Toimi suunnitelmasi mukaan

Ala toimimaan järjestelmällisesti suunnitelmasi mukaan. Aloita jo tänään.

7. Tee jotain jokaisena päivänä

 

Tee jotain joka päivä joka vie sinut tärkeimmän tavoitteesi suuntaan.

Opettele tekemään jotain pientä joka ikinen päivä, jotta liikut lähemmäs tavoitteitasi. Tulet hämmästymään kuinka tämä kaava auttaa sinua menestymään, kun annat sille aikasi ja huomiosi.

Ensimmäisenä julkaissut: Brian Tracy